Drie rijstroken dicht na ongeval op A2 bij Maarheeze

Maarheeze – Op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven heeft maandag rond 7.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de toerit Budel/Maarheeze richting Eindhoven. Ter plaatse waren twee personenauto’s en een bedrijfsauto met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Eén auto kwam met de neus in tegengestelde richting tot stilstand, de andere dwars op de snelweg. Het gevolg was dat er drie rijstroken (twee rijbanen + toerit) afgesloten moesten worden. Het verkeer moest via de vluchtstrook de plaats van het ongeval passeren.

De politie liet het verkeer op de toerit gedoseerd de snelweg oprijden. Het verkeer dat al op de snelweg zat moest dus telkens worden stilgelegd. Er ontstond dan ook een flinke file. Inmiddels is een berger bezig met het takelen van de beschadigde voertuigen.