Jubileumconcert van Tjeu Snoek bij de Stedelijke Harmonie

Plaats een reactie
Fotograaf: Engelien Peeters

Tjeu Snoek is 25+2 jaar dirigent van Stedelijke Harmonie Sint Antonius. Een jubileum wat zij niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, zeker omdat Tjeu voor deze harmonie meer is dan een dirigent. 

Daarnaast is Tjeu al een leven lang muzikaal betrokken bij de Weerter gemeenschap. Zo had hij de muzikale leiding tijdens Koninginnedag 2011 en tijdens tal van promsconcerten tijdens de Wieërter Vastelaovendj. Daarom hebben ze als “Stedelijke” gemeend om Tjeu een bijzonder cadeau aan te bieden: een jubileumconcert. Een concert wat helemaal wordt ingevuld met de muzikale voorkeuren van Tjeu, waarbij hij in het middelpunt staat en de harmonie “slechts” de muzikale omlijsting verzorgt. Ook oude en nieuwe vrienden zullen een bijdrage leveren aan dit concert.

Ben jij een oud-lid van de Stedelijke en kriebelt het nog wel eens als je hen hoort spelen? Heb jij zin om voor een tijdje muziek te maken? Misschien gewoon eens proberen hoe dat in deze fase van jouw leven past? Dan ben je van harte welkom om met hen mee te komen repeteren én natuurlijk doe je dan mee met het concert op 4 december aanstaande.

Heb je interesse? Wil je weten of ze nog een instrument voor je hebben? Ook als je alleen maar informatie wil op voorhand, horen ze graag van je. Bel of app daarvoor naar Carrie van den Broek-van Hoef, 06-54256374. Of mail naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie