Kermis Weert is van start gegaan

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 5 min. leestijd

Tot en met 28 september is de binnenstad van Weert één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd.

Wil je kriebels in je buik? De Toxic Ride (foto) is een attractie voor mensen met een sterke maag. Deze intense thrill ride slingert de bezoeker verschillende keren over de kop en laat je heel wat G-krachten verwerken. Zoek je liever de hoogte op? De Airborne neemt je 65 meter de lucht in voor een geweldig uitzicht over Weert. Zoek je een meer sportieve uitdaging? Dan is het grootste Funhouse Fire Department iets voor jou.

Kermis Weert is niet alleen een walhalla voor waaghalzen, het biedt ook een groot aanbod kinderattracties en is daarmee het leukste en voordeligste dagje uit voor het hele gezin. De kermis is verdeeld over 7 pleinen in Weert en biedt ook heerlijke hapjes en gezellige terrassen om even bij te komen.

De toegang is gratis en een kaartje kost bij vrijwel alle attracties tussen de € 1,80 en € 2,80! Alleen enkele topattracties zijn duurder. Dat kan alleen op Kermis Weert.

Alle toppers op één kermis

Wist je dat Kermis in Weert na Tilburg de best bezochte kermis van Nederland is? Mensen tot ver buiten de regio en ook uit België en Duitsland komen er speciaal voor naar Weert. Dat is niet zo gek als je weet dat de kermis 1,7 kilometer lang is en een selectie biedt van de allerbeste attracties van dit moment. Trek er gerust meerdere dagen voor uit om alle 7 kermispleinen te ontdekken.

Betaalbaar voor iedereen!

In een tijd waarin alles duurder wordt, is Kermis Weert echt een verademing. We zijn al vele jaren een van de voordeligste binnenstadkermis van Nederland en dat blijft zo! Over de kermis lopen is gratis en een kaartje kost bij vrijwel alle attracties tussen de € 1,80 en € 2,80! Alleen enkele topattracties zijn duurder. Hiervoor betaal je maximaal € 5,00. Dat soort prijzen zie je echt nergens meer. In Weert kun je dus gerust nog een keer in je favoriete attracties of houd je geld over voor een lekkere oliebol of drankje.

Kermis pop-up

Ook dit jaar is er weer een Kermis pop-up store in de Hoogstraat. Daar is een een miniatuurkermis. Bezoekers kunnen er terecht voor alle ins en outs over de kermis en voor de aankoop van leuke kermismerchandise.

Altijd op de hoogte met Kermisweert.nl

Op kermisweert.nl vind je een overzichtelijke kaart van alle pleinen en informatie over de verschillende attracties. Bezoek de site ook voor het laatste nieuws en de voordeligste acties.

Volop voordeel in de kermiskrant en via de kermiswebsite

Ook dit jaar is er een speciale kermiskrant vol leuke weetjes, een attractieoverzicht, acties én voordeelbonnen. Knip ze uit en pak je voordeel! Heb je de krant gemist? Op kermisweert.nl staat de digitale krant en kun je je voordeel gewoon printen. Een bezoek aan de website of de Facebook– en Instagrampagina is sowieso de beste manier om alvast in de stemming te komen. De voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen!

Parkeren tijdens de kermis

Op diverse plekken rondom de kermisterreinen zijn parkeerlocaties. Je kunt hier veelal bewaakt en overdekt jouw auto of motor parkeren. De parkeergarages in de binnenstad blijven gewoon bereikbaar, met uitzondering van de Muntgarage. In het centrum van Weert kun je je parkeergeld contant betalen, pinnen of achteraf betalen met je Weerterlandpas, bezoekerspas of je mobiel. Lees meer over de parkeermogelijkheden, -tarieven en -locaties op www.weert.nl/parkeren.

Meer info: www.kermisweert.nl  of volg kermisweert op Facebook en Instagram.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie