Man ligt laveloos op de weg met naast hem een gestolen fiets

1 reactie

De politie heeft zondag rond 16.30 uur een dronken man aangehouden op de Hoogbosweg in Weert.

Agenten troffen de dronken man eerst aan in de berm van de ventweg naast de Eindhovenseweg. Er werd een ambulance opgeroepen om de man medisch te onderzoeken, echter weigerde de man hulp. De ambulance vertrok weer waarna de politie de man enige tijd in de gaten hield.

Eenmaal op de Hoogbosweg zocht de man de berm weer op om een tukkie te doen. De politie greep in. De man kon niet aangeven waar hij vandaan kwam of wat zijn verblijfplaats was.

Aangezien de man niet in staat was om zelfstandig zijn weg te vervolgen werd hij aangehouden vanwege openbare dronkenschap. Daarnaast bleek dat de fiets, die hij bij zich had, vermoedelijk van diefstal afkomstig was.

De dronken man is overgebracht naar het cellencomplex van Roermond waar hij een nachtje kan ontnuchteren. De fiets is door de agenten meegenomen en via social media heeft de politie gevraagd of de rechtmatige eigenaar zich wil melden.

Mocht je de fiets herkennen? Neem dan contact op met de politie Weert via telefoonnummer 0900-8844. De fiets staat bij het politiebureau in Weert.

Bekijk een video: https://youtu.be/g5BgjCfIzCY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie