Mantelzorgconcert op 9 oktober in het Franciscus Huis

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Mantelzorgers kunnen dit jaar alweer de negende editie van het mantelzorgconcert bezoeken. Het mantelzorgconcert is een initiatief van Punt Welzijn en harmonie Weert-Zuid die dit jaar samen met het Tungelroy’s orkest, de Streetsingers en Manoeuvre ervoor zullen zorgen dat mantelzorgers wederom kunnen genieten van een fantastische middag.

Aandacht voor mantelzorgers is in deze tijd erg belangrijk en mag niet vergeten worden. Dit muzikale verwenmoment geeft energie en waardering. Er af en toe even tussenuit gaan kan helpen om de zorgtaken vol te kunnen houden.

Dit jaar zijn mantelzorgers uit de gemeente Weert én de gemeente Nederweert op zondag 9 oktober van 14:00 tot 17:00 uur van harte welkom om van de muzikale middag te genieten.

Terug naar het Franciscus Huis

Voor het mantelzorgconcert gaan ze naar de locatie op de Biest, terug naar het Franciscus Huis. Niet alleen de locatie op zichzelf is al bijzonder te noemen, maar zeker het feit dat er meer dan 150 muzikanten worden opgetrommeld om er voor jullie een hele mooie muzikale middag van te maken.

Stel je dat eens even voor: 150 muzikanten verdeeld over een groot orkest en twee koren die mee doen. Uiteraard zijn er ook een aantal Weerter artiesten die deze middag aanwezig zullen zijn en speciaal voor jullie komen optreden. Denk hierbij aan namen zoals Sanne Huijerjans, duo Mark en Wilhelmien, Thijs Clement en Bjorn Wiermans.

Er is gekozen voor een prettig in het gehoor liggend programma waarbij geldt dat voor vele van jullie zeker een herkenning zal plaatsvinden. Kom, en laat je verrassen op zondag 9 oktober, tussen 14.00 en 17.00 uur bij het Franciscus Huis Weert (Biest 43A, Weert).

Aanmelden

Heb jij zin in deze gezellige muzikale middag? Aanmelden is kosteloos én het is mogelijk om meerdere kaarten te reserveren. Er zijn maximaal 400 kaarten beschikbaar, dus meld je bij interesse snel aan via www.puntwelzijn.nl/activiteit/mantelzorgconcert.

Neem bij vragen over het concert contact op met Punt Welzijn via [email protected] of via 0495-697900.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie