Neem een kijkje achter de schermen van Munttheater

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Munttheater - Fotograaf: Irene van Wel

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van het Munttheater? Dat kan tijdens het openingsweekend op zaterdagmiddag 17 september om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Je wordt uitgenodigd voor een rondleiding door het theater, om een kijkje te nemen in o.a. de artiestenfoyer, de kleedkamers en op het toneel. Ook kun je zien hoe er voorbereidingen worden getroffen voor een theatervoorstelling. De rondleidingen zijn gratis (reserveren verplicht), maar het aantal deelnemers is beperkt. Je kan nu nog jouw plek reserveren via https://www.munttheater.nl/agenda/openingsweekend.

Naast de rondleidingen worden er in de foyer van het theater op tussen 13.00 – 16.00 uur allerlei activiteiten, voorstellingen en workshops georganiseerd. Zo is er een Meet & Greet met Bumba, de kindervoorstelling ‘Vlieg eens Vlug’ (2+), Goochelaar Martijn Tullemans en kun je deelnemen aan de creatieve workshop ‘Ik ga op avontuur en trek aan…’ (6+). Ook is er de mogelijkheid om je te laten schminken, kun je jouw arm laten versieren met een glittertattoo of genieten van een overheerlijke suikerspin bij de hoofdingang van het theater (Collegeplein).

Wereldpremière Pássaro do Paraíso

Op zondag 18 september vindt de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen 2022/2023 plaats. In de meeslepende voorstelling Pássaro do Paraíso neemt Carla Maffioletti (bekend van o.a. André Rieu) je mee naar Brazilië, haar vaderland. Samen met de musici van Heritage Sinfonietta o.l.v. Martijn Pepels en een groot koor brengt ze een muzikale ode aan het Amazonegebied. Kijk voor meer info en kaarten op https://www.munttheater.nl/agenda/heritage-sinfonietta-en-carla-maffionetti/.

Tijdens het openingsweekend vieren we samen de start van het nieuwe theaterseizoen. Ook dit seizoen is er een uitgebreid aanbod, met voorstellingen van o.a. Brainpower, Dominic Seldis & Francis van Broekhuizen, Pieter Derks, Het Zwanenmeer met een balletgezelschap uit Oekraïne , Buddy Vedder, Jon van Eerd, Waylon, Alex Ploeg, Paul de Leeuw, Fien en Teun, Lucas Hamming, Jokie en Jet van de Efteling en Scapino Ballet.

Kijk voor het uitgebreide programma op https://www.munttheater.nl/agenda

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie