Op en top gezelligheid tijdens eerste raReFest Craftbeerfestival

Op het Bassin vond zaterdag de eerste editie plaats van het raReFest Craftbeerfestival. Op het horecaplein konden bezoekers terecht om de lekkerste bieren te proeven van zo’n acht kleine speciaalbier brouwerijen.

Een aantal horeca-ondernemers werkten samen om er een gezellig feest van te maken. Want naast de bieren van de raRe Brewpub kon je er ook genieten van cocktails van Café de Brug en whisky’s van Richard’s Bar.

Denver en Pasticcio  zorgden er samen voor dat er ook een hapje te eten was, dus hamburgers en pizza’s! Stefan Wolter en The Droeftoeters zorgden voor de muzikale omlijsting.

Al met al een goed recept door een op-en-top gezellig feestje! Dat smaakte letterlijk naar meer. Er komt overigens al snel een nieuw feestje aan. Op 14 oktober wordt de eerste editie van ‘Blues Inn’ georganiseerd.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel