Rotary Land van Horne wint Greep naar de Hoorn

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Na een jaar afwezigheid vond zaterdag weer de Greep naar de Hoorn plaats. Het was de 25ste keer dat het evenement plaatsvond en werd daarom gevierd met een speciale jubileum editie.

De Greep naar de Hoorn is het fundraising-evenement van de Stichting Weerter Bedrijven competitie. Het wordt georganiseerd door de gezamenlijke Weerter serviceclubs. Bedrijven, verenigingen en stichtingen vormen teams waarbij het uiterste van hun creativiteit, vindingrijkheid, conditie én samenwerkingsvermogen wordt gevraagd. Heel inspannend, maar ook ook super gezellig en goed voor de teambuilding.

Na de aftrap bij KidsPlaza gingen de teams de stijd met elkaar aan voor het goede doel. Op diverse locaties moesten uitdagende opdrachten worden voltooid om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. In combinatie met het regenachtige weer zorgde het soms voor modderachtige taferelen.

De dag eindigde met een gezellig feest waar de uitslag bekend werd gemaakt. Natuurlijk mocht Ton Wolter niet ontbreken die voor het vermaak zorgde.

De top 3

  1. Rotary Land van Horne
  2. Syntegon Packaging Solutions
  3. Trespa International

Bekijk een video: https://youtu.be/EUyk4Eq3lZY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie