Stramproy heeft weer een volwaardige kermis

De Weerter kermiswethouder Suzanne Winters maakte vrijdagmiddag een rondje over een nog regenachtige kermisterrein in Stramproy. Bijna alle attracties zijn klaar voor een mooi lang kermisweekend in het mooie Weerter kerkdorp. Zaterdag om 13.30 uur is de opening. Tot en met dinsdag is er dan volop vertier voor jong en oud.

Volwaardige kermis

De wethouder is trots op de attracties die er in Stramproy op het Kerkplein staan. “Er is hier een volwaardige kermis neergezet .. Er staan voor jong en oud leuke dingen”, zo kijkt ze tevreden vooruit op het komende weekend.

Modern en nostalgie

Niet alleen moderne attracties, zoals de Star Wars, de Crazy Dance en de botsauto’s, zijn aanwezig. Ook de klassieke attracties en kramen zijn er te vinden. Touwtje trekken, de draaimolen en de snoepkraam zijn van de partij. De wethouder vult aan; “Mooie nostalgische attracties zoals de rups bijvoorbeeld, wat niet mag ontbreken op een kermis”.

Open

De Royer kermis wordt zaterdagmiddag om 13.30 uur geopend. In het weekend blijven de attracties open van 13.30 tot middernacht. Maandag en dinsdag kun je er tussen 14.30 en middernacht terecht.

In deze video zie je de kermiswethouder een rondje maken over de kermis in Stramproy en vertelt ze waar ze zich op verheugd.

Bekijk de video: https://youtu.be/HykiX5qODa4