Politie onderzoekt incident met twee fietsendieven in Maarheeze

112 Algemeen Cranendonck Regio 8 reacties 1 min. leestijd

Maarheeze – De hulpdiensten zijn vrijdag iets na 19.00 uur gealarmeerd vanwege een ongeval nabij het NS-station in Maarheeze.

Tijdens een bedrijfsbarbecue op het terrein van een bedrijf aan Den Engelsman zagen medewerkers twee onbekenden het terrein oplopen. Ze bleken op zoek te zijn naar fietsen. De medewerkers zetten vervolgens de achtervolging waarbij een vermeende fietsendief ten van kwam en de andere tegen een vrachtwagen liep, zo meldden getuigen.

De twee gevallen mannen werden ter plaatse medisch onderzocht en zijn vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Om het verhaal en de situatie helemaal duidelijk te krijgen heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld. Een team van de VerkeersOngevallenAnalyse werd opgeroepen om nader onderzoek te doen.

Bekijk een video: https://youtu.be/v68nfLWTjeo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties