Wegens groot succes, extra voorstelling van komedie Jon van Eerd bijgeboekt

Mensen willen weer lachen, lekker ontspannen en even alle sores vergeten. Daar kan Jon van Eerd met zijn alter ego ‘Harrie Vermeulen’ als geen ander voor zorgen. De verkoop van deze nieuwe knotsgekke komedie loopt zo goed dat het Munttheater nog een extra voorstelling heeft bijgeboekt. Behalve op woensdag , staat de voorstelling nu ook op dinsdag 26 oktober geprogrammeerd.

Met ‘Zo vader zo zoon’ waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Jon van Eerd laat zich als Harrie Vermeulen wederom van zijn grappigste kant zien in een topkomedie vol onbetaalbaar grappige misverstanden en verwikkelingen.

Harrie woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar zo slim als junior is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Als de zelfingenomen secretaresse zoonlief aan de haak wil slaan, bedenkt Harrie een plan om haar te lozen.

Jon heeft deze keer Nandi van Beurden toegevoegd aan zijn cast. Nandi vergaarde landelijke bekendheid met haar deelname aan de televisietalentenzoektocht Op zoek naar Maria en speelde een hoofdrol in Dagboek van een Herdershond. Joey Schalker speelt de zoon van Jon en we kennen hem als Paul in de musical Soldaat van Oranje en rollen in musicals als Annie en Moeder ik wil bij de Revue. Aanstormend jong musicaltalent Suzanna Pleiter moet het hart van Harries zoon veroveren. Gegarandeerd een heerlijk avondje ouderwets lachen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.munttheater/agenda of via de theaterkassa 0495-513575.

Trailer: https://youtu.be/WbwN-z8SNfk