Win kaarten voor FestiFallz 2022

Winactie – Na het succes van vorig jaar wordt in oktober weer FestiFallz georganiseerd op sportpark Boshoven. En wel op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022. We mogen 3 x 2 dagkaarten verloten onder de bezoekers van WdG.

Verdeeld over drie festivaldagen weten ze de crème de la crème van de Nederlandse artiesten te verwelkomen. Het belooft echt een feest te worden met een fantastische line-up. Denk aan Snelle, Rondé, Davina Michelle, Walter Trout en Chef’Special.

Vrijdag

Op vrijdagmiddag kun je vanaf een uurtje of vijf al het festivalterrein op voor een avondvullend programma van de beste tributebands met onder andere The Vipers, de Italiaanse Queen tribute band met zang van Giuseppi Maggioni. Hij won in 2014 The Voice Of Italy.

Zaterdag

Zaterdagmiddag openen de deuren al om 13 uur. Met optredens van Rondé, BZB en Snelle is er voor ieder wat wils. Chef’Special maakt het zaterdagprogramma compleet. Met zijn combinatie van funk, ska, pop, rock en reggae is dit het Haarlemse vijftal, met als belangrijkste inspiratiebron the Red Hot Chili Peppers, niet meer weg te denken van de Nederlandse poppodia. Chef’Special vormt daarom een waardige afsluiter voor de tweede FestiFallz-dag.

Zondag

En ook op zondagmiddag hebben ze een gevarieerd programma met Tricklebolt, Hundred Seventy Split, Navarone en Vandenberg. Davina Michelle, bekend van nummers als “Duurt te lang”, “Hoe het danst”, “17 miljoen mensen” en het nummer “Beat Me” (speciaal geschreven voor en gezongen op de Formule 1 in Zandvoort vorig jaar). Bluesgigant Walter Trout, die al meer dan vijf decennia op het podium staat en o.a. samenspeelde met grootheden als John Lee Hooker, sluiten ons festival op zondag af. Het optreden van Walter Trout op Bospop 2022 vorig weekend werd alom geprezen, daarom zien ze hem graag als afsluiter terug op FestiFallz.

Net als vorig jaar vindt FestiFallz plaats in een grote tent op het oude bekende Bospopterrein aan het Sportpark Boshoven in Weert.

Meer informatie over het festival, ticketverkoop en het programma is te vinden op de website https://www.festifallz.nl/

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Bekijk je deze prijsvraag via de app? Klik dan op deze link om deel te nemen.

Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 30 september 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van FestiFallz Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.