De Gekste aanbiedingen van week 43

Korting, wie houdt er niet van? Zeker in deze tijden van hoge inflatie is het raadzaam om de al dan niet digitale folders goed in de gaten te houden. Wij helpen je een handje en zetten een aantal van de meest opvallende aanbiedingen van de komende week voor je op een rijtje!

Week 43: maandag 24 oktober t/m zondag 30 oktober 2022.

Wat eten we vanavond?

Kook je graag vers, maar heb je weinig inspiratie? Bij Jan Linders zijn de maaltijdpakketten in de aanbieding. Zo haal je voor € 3,99 in één keer (bijna) alle ingrediënten voor een lekkere pompoenrisotto of Indiase curry madras in huis. Dat is weer eens wat anders!

Lapje vlees erbij? Bij Albert Heijn koop je volgende week twee pakjes boerengehaktschnitzels, varkensschnitzels Hongaarse stijl of gepaneerde varkensschnitzels voor de prijs van één. Dat is een besparing van maar liefst € 2,99 tot € 3,99 per 4 schnitzels!

Proost!

Ook interessant bij Albert Heijn: 2e gratis op alle Sodastream siropen. Drink je graag bruiswater met een smaakje uit je eigen Sodastream, dan bespaar je met deze aanbieding € 5,99 per fles!

Fans van Ice Tea kunnen hun hart ophalen bij deze aanbieding van Jumbo: 3 flessen Lipton Ice Tea voor € 3,50. Voor de meeste varianten geldt dat je daarmee ruim één fles gratis krijgt!

Feestje?

Heb je iets te vieren? Een vers roomboter appeltaartje koop je volgende week bij Albert Heijn met 50% korting. Liever een rijstevlaai? Bij Jan Linders scoor je een Korengoud rijstevlaai met slagroom voor de helft van de prijs. Feest!

En als je dan toch mensen op de koffie krijgt, kun je direct je favoriete koffiebonen van Lavazza inslaan. De 2e zak is gratis, wat je een korting van wel € 8,99 kan opleveren!

Voordelig schoon

Een letterlijk ‘reuze’-interessante aanbieding bij Jan Linders: Reus wasmiddel in voordeelverpakking, van € 20,99 tot € 33,99 voor slechts € 9,99! Op is op, dus rennen maar.

Ook babybillen in huis om schoon te maken? Bij Lidl koop je Pampers luiers of luierbroekjes voor € 18,99 per doos. Met een kleintje in huis kun je er niet genoeg van inslaan!

Wintertijd

Bij de HEMA bereiden ze zich met de huidige aanbiedingen al voor op de winter: heerlijk warme handschoenen mét speciaal materiaal om het touchscreen van je telefoon te kunnen bedienen, scoor je voor maar € 1,- per paar. Dat is 67% korting!

Niets lekkerder dan na een tochtje door de regen of zelfs sneeuw opdrogen in een handdoek van hotelkwaliteit. Ook dat snappen ze bij HEMA. Daar koop je deze week 3 handdoeken en krijg je de 4e cadeau. Dat droogt extra lekker af!

Tip de redactie

Zie jij een interessante aanbieding voorbijkomen waarvan je anderen op de hoogte wilt brengen? Tip de redactie via: [email protected].