Een Wieërter Vastelaovendj Lidjes Festival voor ons allemaal!

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd
De winnaar van de derde editie, Stefan Wolter, toont samen met zijn achtergrondzangeressen trots de Fried van Dooren Wissel Trofee.

Op zondag 6 november vanaf 15.11 uur is iedereen die houdt van Vastelaovendj en de daarbij behorende muziek van harte welkom in Theater De Huiskamer aan de Wilhelminasingel in Weert. Daar staat het vierde Wieërter Vastelaovendj Lidjes Festival (afgekort WVLF) op het programma.

6 gloednieuwe Wieërter vastelaovendjlidjes worden live gepresenteerd aan het publiek dat, samen met de deskundige jury, de uiteindelijke Vastelaovendjschlager van heel Weert mag kiezen. De winnaar wordt geëerd met de “Fried van Dooren Wissel Trofee” en zal zijn liedje gedurende het hele Vastelaovendj seizoen 2022-2023 mogen presenteren bij tal van Vastelaovendj-aktiviteiten in de regio Weert.

De entree is gratis. Heb je dus zin in een gezellige middag met leuke Vastelaovendjmuziek, kom dan zondag 6 november naar Theater De Huiskamer!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie