Gezellige Halloweenmarkt op Leuken in beeld

Afgelopen zaterdag organiseerden zes ondernemers die gevestigd zijn aan het Sint Jobplein een griezelige, maar vooral ook gezellige Halloweenmarkt. Tussen 11.00 en 17.00 uur was jong en oud welkom om een bezoekje te brengen aan de knus ingerichte tent, waarin van alles te doen was.

Zo hadden diverse ondernemers een marktkraampje ingericht, konden de kinderen zich temidden van alle aangeboden artikelen laten schminken en kreeg elke bezoeker de kans om het gewicht van een reuzepompoen te raden. Buiten de tent stond een springkussen, dat door de jeugd intensief gebruikt werd.

Iedereen die vandaag een aankoop van minimaal € 5,- deed in één van de deelnemende winkels, mocht bovendien draaien aan een rad met mooie prijzen. Gratis producten van Albert Heijn Heerschap bijvoorbeeld, maar ook kortingsbonnen die nog geruime tijd ingeleverd kunnen worden bij de ondernemers aan het Sint Jobplein.

Al met al een griezelig gezellige dag, waar jong en oud van heeft genoten!


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel