Grote opkomst Sportakkoord Weert

Algemeen Sport Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Op dinsdagavond 11 oktober werd de aftrap gegeven voor het Sportakkoord Weert. In dit dynamische sportakkoord zijn kansen, uitdagingen en acties beschreven die zijn gebaseerd op lokale behoeften en ambities.

Tevens was er ruimte voor het toevoegen van nieuwe actiepunten en organisaties en het starten van nieuwe initiatieven en samenwerkingen. Ook zijn er Sportakkoord Cheques beschikbaar gesteld voor sportverenigingen en -organisaties.

Tijdens de Sportakkoord Weert bijeenkomst op 11 oktober werd de eerste van deze cheques overhandigd.

Bijeenkomst Sportakkoord Weert 

Meer dan 45 sportverenigingen en -organisaties waren aanwezig tijdens deze bijeenkomst bij Hockeyclub Weert. Wethouder Sport, Martijn van den Heuvel, verwelkomde de aanwezigen en gaf de aftrap voor het campagnefilmpje van het Sportakkoord Weert. Er werden succesverhalen besproken en de eerste Sportakkoord Weert Cheque van 250 euro werd door de heer Harry Peters uitgereikt aan Michael Grein, een van de aanvragers.

Sportakkoord Weert gaat door

Vanuit het sportakkoord is uitvoeringsbudget beschikbaar voor het realiseren van ideeën en acties die aansluiten bij een van de thema’s van het sportakkoord. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw sportvereniging of -organisatie? Of heb je een idee voor een sport- en beweegproject? Kijk op weertinbeweging.nl, volg de Facebook-pagina van Sportakkoord Weert of stuur een mailtje naar [email protected]. Samen maken we sport in Weert toekomstbestendig, leuk en voor iedereen toegankelijk!

Campagnefilmpje Sportakkoord Weert: https://youtu.be/2kSaYmcdJnk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie