Installatie raad, vorst en kanselier F.V. de Dröppelkes

Fieëst Vereîniging de Dröppelkes zal op donderdag 10 november aanstaande hun Raad van 11, Vorst en Kanseleer gaan installeren. Dat werd onlangs op social media bekendgemaakt.

Het bestuur van de vereniging koos voor een nogal bijzondere datum, want het carnavalsseizoen begint pas een dag later, op de 11e van de 11e. Waarom er dan gekozen werd voor donderdag 10 november? Omdat de vereniging in het daaropvolgende weekend al een aantal activiteiten gepland heeft staan, waarbij het graag in vol ornaat wil aantreden. Uitstellen was daarom geen optie meer: het is voor de jonge maar ambitieuze vereniging tijd om naar buiten te treden.

Fieëst Vereîniging de Dröppelkes kijkt enorm uit naar hun installatieavond en geeft aan dat het harde werk dat het bestuur en de leden de afgelopen 2 jaar hebben verricht nu eindelijk verzilverd gaat worden. De vereniging heet iedereen welkom vanaf 20.00 uur bij Café-Zaal Jonas, op de Beemdenstraat 10 in Weert.