Komend weekend ‘herrie’ inne tênt bij FestiFallz

Plaats een reactie

“Staoje met un vrauw te kusse, blieektj ut later unne vênt, krie-je herrie, krie-je herrie inne tênt”, het kan zomaar voorbij komen dit weekend bij FestiFallz. De fans van Harry en de Gebroeëke Zwiêgelkes zullen het zaterdag weer luidkeels meezingen.

Naast Harry en de Gebroeëke Zwiêgelkes staan er tal van andere topartiesten in de festivaltent van FestiFallz. Het belooft echt een feest te worden met een fantastische line-up. Denk aan Snelle, Rondé, Davina Michelle, Walter Trout en Chef’Special.

De opzet is iets anders ten opzichte van vorig jaar. Ze zijn iets ingekrompen, want er is ook geleerd van vorig jaar, maar alle faciliteiten voor een super muzikaal (met goeie herrie!) en gezellig feestweekend zijn aanwezig.

In de onderstaande video vertelt Florian de Wit namens de organisatie meer over de 2022-editie van FestiFallz.

Vrijdag

Vandaag kun je vanaf een uurtje of vijf al het festivalterrein op voor een avondvullend programma van de beste tributebands met onder andere The Vipers, de Italiaanse Queen tribute band met zang van Giuseppi Maggioni. Hij won in 2014 The Voice Of Italy.

Zaterdag

Zaterdagmiddag openen de deuren al om 13.00 uur. Met optredens van Rondé, BZB en Snelle is er voor ieder wat wils. Chef’Special maakt het zaterdagprogramma compleet. Met zijn combinatie van funk, ska, pop, rock en reggae is dit het Haarlemse vijftal, met als belangrijkste inspiratiebron the Red Hot Chili Peppers, niet meer weg te denken van de Nederlandse poppodia. Chef’Special vormt daarom een waardige afsluiter voor de tweede FestiFallz 2022 dag.

Zondag

En ook op zondagmiddag hebben we een gevarieerd programma met Tricklebolt, Hundred Seventy Split, Navarone en Vandenberg. Davina Michelle, bekend van nummers als “Duurt te lang”, “Hoe het danst”, “17 miljoen mensen” en het nummer “Beat Me” (speciaal geschreven voor en gezongen op de Formule 1 in Zandvoort vorig jaar). Bluesgigant Walter Trout, die al meer dan vijf decennia op het podium staat en o.a. samenspeelde met grootheden als John Lee Hooker, sluiten ze festival op zondag af.

Alle informatie kun je vinden via: https://www.festifallz.nl/

Bekijk een video: https://youtu.be/-56t6ixa2h8

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie