Lockdown Weert met Guarantee op het St. Raphaëlpad

Plaats een reactie

Kijk aankomende zaterdagavond niet gek op als je ineens een fanatieke groep fietsers in je wijk tegenkomt. Het is namelijk weer tijd voor Lockdown Weert! In totaal doen er dit jaar meer dan 1000 deelnemers mee, welke verdeeld over Weert op wel 35 locaties opdrachten, vragen en raadsels zullen gaan beantwoorden.

Om het feest compleet te maken zal Guarantee rond 22:00 uur het podium betreden. Het St. Raphaëlpad is voor iedereen toegankelijk, ook niet-deelnemers zijn dus van harte welkom om mee te genieten van Guarantee. 

Rond 23:30u zal er overgegaan worden tot de prijsuitreiking, waarna Guarantee de avond af zal sluiten. Dat zal gegarandeerd een feest worden tot diep in de nacht!

Voor wie Guarantee nog niet kent

Guarantee bestaat al sinds 1992. Het repertoire bestaat uit bekende covers in allerlei stijlen waar het Guarantee-sausje overheen gegooid wordt, soms aangevuld met Nederlandstalig eigen werk.

Enkele hoogtepunten uit het bestaan van Guarantee zijn de voorprogramma’s van Pater Moeskroen, Rowwen Hèze en De Dijk, verschillende optredens in De Heeren van Aemstel, de Frank Boeijen-Tribute, Jazz in Bloemendaal, Percussie Festival samen met ‘The New Cool Collective’ en de jaarlijkse optredens op de Braderie/Nacht van de Swaen bij ’t Swaentje in Weert.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 22 oktober 2022
  • Tijdstip: vanaf 22.00 uur
  • Locatie: St. Raphaëlpad Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie