Motoragent gewond na aanrijding op Randweg Zuid in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – De hulpdiensten zijn maandag rond 8.00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert.

Op de kruising met de Staterweg (bedrijventerrein Pannenweg) waren een politiemotor en personenauto tegen elkaar gebotst. De motorrijder wilde vanuit de Staterweg de kruising passeren toen op datzelfde moment een auto vanuit een andere richting passeerde.

De motoragent kwam ten val en raakte hierbij gewond. De motor schoof tientallen meters verder door. De motoragent had last van zijn rug en een aantal schrammen opgelopen. Hij is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij en is voor nader onderzoek naar het politiebureau overgebracht.

Het ongeval gebeurde tijdens de drukke ochtendspits. Een passerende verkeersregelaar stopte om de politie te helpen tijdens de hulpverlening. Een rijbaan (de afslag naar de Lindenstraat in Nederweert) werd afgesloten.

De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/IJ720hv0c5c

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie