Ritje naar ‘dames van lichte zeden’ eindigt na achtervolging tegen boom

Plaats een reactie

De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag rond 0.45 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Molenakkerdreef in Weert.

Een auto was daar uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde na een korte achtervolging door de politie vanaf de Ringbaan-Noord. 

De politie wilde de Mercedes met Belgisch kenteken laten stoppen om een controle uit te voeren. Maar de bestuurder besloot om het gaspedaal in te duwen in plaats van te stoppen. Die keuze leidde uiteindelijk tot een harde botsing tegen een boom.

Drie mannen gewond

In de auto zaten drie mannen. Ze raakten alle drie gewond. Er kwamen twee ambulances ter plaatse om de gewonde mannen naar het ziekenhuis te brengen. Een man was gewond geraakt aan zijn knie, de ander aan zijn heup en hoofd en de derde man aan zijn arm en schouder.

Flink geldbedrag

Agenten doorzochten de Belgische auto en troffen een flink geldbedrag aan. Eén van de inzittenden verklaarde dat ze onderweg waren naar de hoeren en dat daarvoor het geld bestemd was.

Vraagtekens

De politie wil echter weten waarom ervoor werd gekozen om er vandoor te gaan. Er werd getwijfeld of het aangetroffen geld bestemd was voor de dames van lichte zeden. Ook andere aanwijzingen zorgden voor vraagtekens.

Twee verdachten

Twee mannen werden als verdachte aangemerkt. Zijn zullen na hun behandeling in het ziekenhuis worden gehoord door de politie.

Schade

 Er werd een berger opgeroepen om de beschadigde auto af te slepen. De gemeente Weert zal de boom moeten inspecteren. Deze is door de harde klap scheef gaan staan.

Bekijk een video: https://youtu.be/h9CPYXuYbIA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie