Motorrijder onderuit op rotonde N280 na verlaten snelweg

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 19.15 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de N280 tussen Weert en Kelpen-Oler.

Een man was met zijn motor onderuit gegaan op de rotonde bij het Kelperviaduct. Het ongeval gebeurde nadat de motor de afrit vanaf de snelweg A2 wilde verlaten. Door onbekende oorzaak reed de motor in de berm waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor en onderuit ging op de rotonde van de N280.

De motor raakte gewond aan zijn pols. Voorbijgangers stopten en boden meteen eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De man werd vervolgens door het ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens de hulpverlening was de weg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Een berger is opgeroepen om de motor af te slepen. De weg is inmiddels weer open.

Bekijk een video: https://youtu.be/qEiWpvXWYvM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie