PvdA Weert zamelt winterjassen in

Algemeen Politiek Weert Reageer 2 min. leestijd

“We willen niemand in de kou laten staan!”. Een aantal PvdA-afdelingen, waaronder PvdA Weert, organiseren daarom een winterjassenactie en vragen iedereen die een schone en niet kapotte jas over heeft, deze te doneren aan mensen die ze hard nodig hebben.

Veel mensen raken steeds meer in de knel. Inflatie, energielasten en nog veel meer, zorgen er voor dat veel huishoudens financieel in de problemen komen en vaak niet weten wat ze moeten doen om niet in de schulden te raken.

“Ook al lijkt het dat het kabinet iets doet om energiearmoede tegen te gaan, in de praktijk zullen veel huishoudens, volwassenen en kinderen, de komende maanden (jaren?) letterlijk in de kou zitten, ook omdat ze zich geen warme jas kunnen veroorloven”, aldus de PvdA.

Hier willen een aantal Limburgse PvdA-afdelingen concreets iets aan doen en daarom wordt in veel gemeentes door hen een winterjassenactie georganiseerd.

Waar en wanneer?

Heb jij een schone en niet kapotte winterjas over? Dan kun je deze op vrijdag 28 oktober (van 17.00 – 21.00 uur) of zaterdag 29 oktober (van 15.00 – 19.00 uur) inleveren via onderstaand adres. Via de lokale of regionale kledingbank komen die jassen dan dáár terecht waar het hard nodig is.

Het afgifteadres in Weert is: Oudenakkerstraat 55.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie