Natuurfilm ‘Landschap zonder Grenzen’ nu ook in Weert te zien

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Update – Op dinsdag 13 december is in de grote zaal van het Natuur- en Milieucentrum in Weert de film ‘Landschap zonder Grenzen’ te zien. In deze film komen veel natuurgebieden in en om Weert aan bod, zoals het Weerterbos, de Krang, de Loozerheide en de Laurabossen. Jan Bovend’Eerdt uit Stramproy, groot natuurliefhebber, heeft jarenlang in deze regio gefilmd.

Na zijn overlijden heeft een videogroep uit Helmond gedurende twee jaren aan de film gewerkt, onder andere door een scenario te schrijven en de montage van deze bijzondere productie te verzorgen.

De culturele werkgroep in Stramproy heeft de film onder grote belangstelling meerdere malen vertoond. Bezoekers waren zéér enthousiast! De film is gemaakt in zeer hoge beeldkwaliteit en brengt onder andere vele dieren en planten van dichtbij en erg kleurrijk in beeld.

Praktische informatie

In samenwerking met IVN Weert wordt ‘Landschap zonder Grenzen’ nu ook in het Natuur- en Milieucentrum vertoond.

  • Datum: dinsdag 13 december 2022
  • Tijdstip: 19.30 uur
  • Locatie: Natuur- en Milieucentrum ‘De IJzeren Man’, Geurtsvenweg 4 in Weert

Update: De voorstelling van 13 december is volgeboekt.  Inschrijven is op dit moment niet meer mogelijk. Ze zijn momenteel bezig om meerdere voorstellingen te organiseren. Over enkele weken is hier meer informatie over beschikbaar en kan de reservering weer opengesteld worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie