Nederlandse kampioenen op de Vossenberg in Meijel

Archieffoto WdG - Motorcross

Meijel – Op 29 en 30 oktober worden op circuit de Vossenberg in Meijel wedstrijden om het Nederlands kampioenschap verreden. Omdat dit de laatste wedstrijden van het seizoen zijn zullen in Meijel veel kampioenen gehuldigd worden.

Op zaterdag worden de open clubklassen gereden. Hierbij zullen diverse solo en zijspannen aan start komen, maar ook diverse jeugdrijders solo en kids & sidecars. De dag wordt feestelijk afgesloten in de tent.

Op zondag staan diverse klassen aan de start waarvan de titelstrijd om het NK nog zeker niet beslist is. De hoofdmoot van het programma is de ‘Pro Tempo zijspancup’.  In theorie hebben alle coureurs die nu op de eerste drie plaatsen staan nog kans op de titel. Ook WK-rijder én MCC Meijel-lid Stephan Wijers zal samen met meermalig GP-winnaar Robbie Bax aan de start op de Vossenberg verschijnen. 

Ook het startveld van de Interklasse solo is er een van niveau. Bij de MX2 Inters hebben de eerste drie rijders nog kans op de titel. Toppers als Jacky Tausch, Bram van den Hoek, René Albers en GP Riley Racing rijder Joel Rizzi zullen aan start staan. 

Kortom; alle reden om je ‘tot ziens’ te wensen op 29 en 30 oktober op de Vossenberg in Meijel.