Op verzeuk op bezeuk bij Fanfare Ellona in Ell

Algemeen Leudal Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pixabay

Ell – Op zondagmiddag 13 november aanstaande komt Rob Mennen een middag op bezoek bij Fanfare Ellona. Muziek is het belangrijkste ingrediënt van deze middag, maar natuurlijk is er ook ruimte voor ludieke activiteiten en interactie met zowel orkest als publiek. Op deze manier leer je fanfare Ellona van een hele andere kant kennen!

Wie is Rob Mennen?

Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met de vereniging voor dat zowel de leden van het orkest als de toeschouwers een onvergetelijke en unieke middag beleven. Met muziek en plezier als verbindende factoren.

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1, waarin muzikale gasten ‘op verzeuk op bezeuk’ komen in zijn tuin. Zo maakte hij al muziek met onder andere Stef Bos, René van Kooten en Susan Seegers. Later ging hij zelf ‘op bezeuk’ bij diverse Limburgse muziekgezelschappen. Wellicht ken je Rob ook van de succesvolle band No Toxedo, die onlangs in Ell heeft opgetreden.

Fanfare Ellona 100 jaar

En nu komt hij dus voor het eerst ‘op bezeuk’ bij Fanfare Ellona! Een mooie aftrap van het jubileumjaar 2023 waarin Fanfare Ellona 100 jaar bestaat. Samen met dirigent Ralf Jacobs trakteren Rob Mennen en de fanfareleden het publiek op een afwisselende muzikale voorstelling. Gegarandeerd een middag vol verrassingen!

Praktische informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie