Op verzeuk op bezeuk in Stramproy

Plaats een reactie

Al geruime tijd is op L1 het programma ‘Op verzeuk op bezeuk’ te zien. In dit programma krijgt pianist Rob Mennen bekende artiesten ‘op bezeuk’ om samen te kletsen, een spelletje te spelen en muziek te maken. In het verlengde hiervan gaat Rob Mennen op zondag 16 oktober in Stramproy op bezoek bij Fanfare St. Willibrordus.

Huiselijke theatershow

Samen met de fanfare en enkele plaatselijke zangeressen wordt er een huiselijke theatershow neergezet, waarin ruimschoots wordt afgewisseld tussen muziek, spel en verrassende gesprekken. Geregeld is er interactie met het publiek, maar de nadruk zal liggen op mooie muziek. Muziek die je terugbrengt bij de Olympische Spelen of die je herinnert aan een bekende musical. Muziek van grote namen, zoals Elvis Presley en Frank Boeijen, maar ook tekstuele nummers van bijvoorbeeld Frans Halsema en Toon Hermans.

Praktische informatie

De voorstelling vindt plaats op zondag 16 oktober in De Zaal in Stramproy en start om 19.00 uur. Kaartjes zijn voor € 7,50 (inclusief consumptiebon) verkrijgbaar bij boekhandel Benelux.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie