Speciale mantelzorgbijeenkomst bij Bibliocenter Weert

In de Week van de Mantelzorg (2 t/m 11 november) organiseert Bibliocenter in samenwerking met Punt Welzijn een speciale mantelzorgbijeenkomst bij Bibliocenter Weert.

Op woensdag 2 november van 10.00 tot 11.30 uur is miMakker Jeroen Poels te gast. Hij vertelt over zijn werk, geeft praktische tips en voorbeelden over de omgang met mensen met dementie en andere ziektebeelden. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Een miMakker maakt contact van hart tot hart. De benadering is belevingsgericht en veelal non-verbaal.

Mantelzorgbijeenkomsten

Elke eerste woensdag van de maand is er een ontmoetingsbijeenkomst speciaal voor mantelzorgers. Als je zorgt voor iemand anders kan het fijn zijn om kennis, ervaringen en verhalen te delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Wil jij als mantelzorger je ervaringen delen en advies van anderen krijgen? Of wil je graag meer informatie over bepaalde zorgthema’s? Dan kun je hier terecht.

Open inloop

De mantelzorgbijeenkomst op 2 november is van 10.00 tot 11.30 uur bij Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 in Weert. Loop gerust binnen, aanmelden (niet verplicht) is mogelijk via www.bibliocenter.nl/mimakker of door te bellen naar 088-2432000. De toegang is gratis. Op de website van Punt Welzijn staat een overzicht van alle activiteiten in de Week van de Mantelzorg.