Stenen- en fossielenzoekmiddag bij NMC De IJzeren Man

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 23 oktober organiseert geologische vereniging Mente et Malleo een stenen- en fossielenzoekmiddag bij Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert. Iedereen, jong en oud, is welkom!

Tijdens deze middag kun je zelf als onderzoeker op zoek gaan naar bijzondere stenen en versteende resten van dieren die miljoenen jaren geleden leefden. Heb je een steen of fossiel gevonden, dan kun je uiteraard ook nagaan wat je precies in handen hebt. Daarnaast is er een verzamelaar van fossiele zee-egels aanwezig, die je alles kan vertellen over deze bijzondere fossielen!

Praktische informatie

De stenen- en fossielenzoekmiddag vindt plaats op zondag 23 oktober van 13.00 tot 17.00 uur, bij Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man (Geurtsvenweg 4). De entree is gratis. Neem zelf een schepje en/of harkje mee om te kunnen graven. Je krijgt hiervoor een toegangsbonnetje bij de balie van het Natuur- en Milieucentrum.

Meer informatie: www.mente-et-malleo.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie