Ticketverkoop Huis van Nicolaas gestart

Plaats een reactie

Het is groot feest in het Huis van Nicolaas! Al voor de twintigste keer logeren Sint en Pieten in het gastvrije Weert. Tickets zijn vanaf nu te reserveren.

Het Huis van Nicolaas, hét logeeradres van Sint en Pieten tijdens hun verblijf in Nederland, opent de deuren in de prachtige historische omgeving van het Franciscus Huis Weert. Kinderen, groot en klein, nemen een kijkje in diverse kamers en ontdekken waar Sint en Pieten slapen, hoe de Keukenpiet de pepernootjes bakt en waar de Pieten leren hoe de vaarroute van Spanje naar Nederland loopt. Dit jaar heet Sinterklaas iedereen hoogstpersoonlijk van harte welkom in de bijzondere feestzaal die speciaal vanwege het 20-jarige jubileum is ingericht.

Het Huis van Nicolaas is in 2022 geopend van 15 november t/m 4 december, voor publiek van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De doordeweekse ochtenden zijn gereserveerd voor basisscholen en instanties voor mindervaliden die zich daarvoor hebben aangemeld.

Reserveren tijdslot

Nadat het evenement in 2020 geen doorgang kon hebben en in 2021 eerder de deuren moest sluiten kijkt de organisatie nu uit naar weer een volwaardig feestelijk seizoen. Tijdens de voorgaande editie heeft men geleerd dat het aanbieden van entreekaarten in tijdsloten een welkome rust bij binnenkomst biedt. Daarom worden tickets ook dit jaar per tijdslot verkocht, maar zijn de tijdstippen voor het gemak wel een stuk verruimd. De organisatie vindt dat een bezoek voor iedereen mogelijk moet zijn, dus tickets kosten slechts 2,50 euro per persoon. Dit is exclusief transactiekosten. Aanbevolen wordt op tijd te reserveren via www.huisvannicolaas.nl. Alleen als tijdsloten niet uitverkocht zijn is het mogelijk aan de kassa van het Huis van Nicolaas kaarten te kopen.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie van het jaarlijkse evenement is in handen van Stichting Huis van Nicolaas en draait volledig op vrijwilligers. Elk jaar is het weer een flinke klus om zo’n grote groep enthousiastelingen bij elkaar te krijgen. Ook voor dit jaar zoekt het Huis van Nicolaas weer vrijwilligers die Sint een handje komen helpen. Aanmelden kan voor ochtenden, middagen en hele dagen. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op www.huisvannicolaas.nl/vrijwilliger.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie