United Colors League bij MMC Weert

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

In 2022 worden door het hele land voorrondes aangeboden van de United Colors League. Op woensdag 26 oktober zijn ze op het sportpark van MMC Weert. Iedereen van 7 t/m 13 jaar kan hieraan meedoen!

Voorronde United Colors League

Voor € 19,- kunnen fanatieke voetballers en voetbalsters zich aanmelden om tweeënhalf uur lang diverse competitiewedstrijden te spelen. Daarbij kunnen zij zomaar uitgekozen worden om naar de grote finaleronde te gaan! Omdat deze voetbaldagen vallen onder de BVO-scoutingdagen, zullen er bovendien ook BVO-scouts aanwezig zijn.

Word je niet geselecteerd voor de finaleronde? Dan ontvang je na afloop van de voorronde sowieso een United Colors League-medaille en -certificaat. Die, plus een hele leuke ervaring, heb je dus sowieso in the pocket!

Finaleronde

Tijdens de finaleronde worden twee voetbalelftallen gevormd die de naam United Colors League Team mogen dragen en in juni 2023 zullen deelnemen aan een internationaal voetbaltoernooi in eigen land. Spannend!

Praktische informatie

De voorrondes van de United Colors League vinden in Weert plaats op woensdag 26 oktober 2022, bij MMC Weert (Fuutstraat 4). Spelers van 7 t/m 9 jaar spelen van 10.00 tot 12.30 uur, spelers van 10 t/m 13 jaar van 13.00 tot 15.30 uur.

Er kunnen maximaal 48 spelers per dagdeel meedoen aan de voorrondes, dus meld je tijdig aan via www.voetbalscholing.com. Daar vind je tevens meer informatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie