Funkey Fiësta bij hockeyvereniging Weert

Op zaterdag 22 oktober organiseert H.V. Weert van 10.00 tot 12.00 uur weer een Funkey Fiësta. De Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsmoment, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, met de hockeysport en de hockeyvereniging.

Deze activiteit wordt georganiseerd om de start van het nieuwe ‘Hockey na school’ seizoen te vieren. Er worden verschillende hockeyspelletjes aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers.

Locatie

De Funkey Fiësta vindt plaats op de hockeyvelden van H.V. Weert, aan Parklaan 1a in Weert (bij de Lidl aan de overzijde van de Ringbaan).

Inschrijven

Schrijf je in via Punt Welzijn door op de volgende link te klikken: Bekijk de activiteiten – Punt Welzijn. Mocht je al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat je een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, meeneemt. Inschrijven is mogelijk t/m donderdag 20 oktober. Bij 100 deelnemers is de activiteit vol. Wees er dus snel bij!

Mochten er nog vragen zijn, bij de toegangspoort van de hockeyvelden zal de Jongste Jeugd Commissie staan om deze te beantwoorden. Of stuur een mail naar Tom Theeuwen van Punt Welzijn via [email protected].

Bekijk de flyer: https://iwdg.nl/3Evdi2z (PDF)