Volgende fase werkzaamheden Boshoverbrug en kruispunt Kazernelaan

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

In het najaar voert de gemeente Weert verschillende wegwerkzaamheden uit. Zij doen dit waar mogelijk gelijktijdig, om de duur van de overlast voor het verkeer te beperken. Voor komend weekend gaat het om werkzaamheden aan de Boshoverbrug en de kruising aan de Kazernelaan.

Boshoverbrug

Het geplande onderhoud aan de Boshoverbrug vindt plaats in twee fases, waarvan de eerste fase reeds is uitgevoerd. Dit weekend is het tijd voor fase twee, waarin de rijbaan richting Stramproy wordt afgesloten. De werkzaamheden duren van vrijdag 21 oktober 18.00 uur tot vrijdag 11 november 18.00 uur.

Het verkeer wordt via de Ringbanen omgeleid. De precieze planning van de werkzaamheden kan door omstandigheden altijd wijzigen. Op de bebording en op de website weert.nl/wegwerkzaamheden staat alle actuele informatie.

Kazernelaan

Op de kruispunten Ringbaan West – Kazernelaan en Ringbaan Oost – Roermondseweg worden de verkeersregelinstallaties vervangen. Deze werkzaamheden vinden plaats tijdens drie opeenvolgende weekenden, om de doorstroom doordeweeks zo optimaal mogelijk. te houden. Dit weekend wordt er gewerkt op de kruising Ringbaan West- Kazernelaan, van vrijdag 21 oktober om 18.00 uur tot maandag 24 oktober om 07.00 uur.

Tijdens deze werkzaamheden is er per weekend één dag een aftakking van de Ringbaan afgesloten. Deze wordt in de nacht van zaterdag op zondag omgezet. Op maandagochtend zijn de gehele kruispunten weer open. Er worden omleidingsborden geplaatst om het verkeer om te leiden. Omwonenden worden door de aannemer (BAM) geïnformeerd.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze en nog komende wegwerkzaamheden in Weert: https://www.weert.nl/wegwerkzaamheden-gemeente-weert-in-het-najaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie