Vrachtwagen met afval kantelt op Napoleonsweg bij Haelen

Haelen – De hulpdiensten zijn vrijdag rond 17.25 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de Napoleonsweg (N273) bij Haelen.

Op de kruising met de Roermondseweg (thv het tankstation Tinq) was een vrachtwagen gevuld met afval gekanteld. Vanuit de meldkamer werd ook de brandweer opgeroepen om bijstand te bieden. Uiteindelijk wist de chauffeur op eigen kracht zijn cabine te verlaten.

De trekker was gekanteld, maar de aanhanger was nog recht blijven staan. Gelukkig stond op het moment toen het ongeval gebeurde niemand bij de verkeerslichten te wachten. Niemand raakte gewond bij het ongeval.

De N273 tussen Haelen en Neer is afgesloten voor het verkeer. De bergingswerkzaamheden zijn in volle gang.

Bekijk een video: https://youtu.be/1nWz9D8Miew