Waterleiding gesprongen in Observantenstraat

Update – Een deel van Weert heeft momenteel niet de beschikking over leidingwater of heeft te kampen met een lage waterdruk.

De oorzaak is een gesprongen waterleiding in de Observantenstraat. Door de gesprongen waterleiding is er ook een gat in het trottoir ontstaan. Een deel van het zand is op straat terecht gekomen. De politie houdt een oogje in het zeil zodat niemand per ongeluk in het gat fietst of loopt.

Een deel van de Observantenstraat en de Minderboederslaan is blank komen te staan. WML is op de hoogte en een monteur is onderweg. Je kan de actuele situatie volgen via: https://waterstoring.nl/incident/7541.

Update: Een vrouw liep alsnog in het gat en de politie moest haar eruit halen. Gelukkig was ze verder ongedeerd. Met natte kleren keerde ze snel terug naar huis. Monteurs van WML zijn ter plaatse om het lek te dichten.


Dit bericht is tot stand gekomen dankzij tips van WdG-bezoekers. Voel je bij jou ook nattigheid in de straat? Laat het vooral weten.