Win kaarten voor het Cranendoncks Verbroederingsbal

Winactie – Op zaterdag 26 november 2022 vindt de 8e editie van het Cranendoncks Verbroederingsbal plaats. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt dit jaar voor de 8e keer in het voorseizoen van carnaval georganiseerd. WdG mag twee keer twee gratis entreekaarten verloten.

De organisatie van het evenement is in handen van een stel zeer fanatieke carnavalsvierders en wagenbouwers. Het doel van het evenement is om de diverse carnavalsverenigingen in de omgeving te ondersteunen met het vergroten van de prijs- en startgelden aan optochtdeelnemers.

Het feestterrein ligt aan de Maarheezerweg en Burgskensstraat in Budel. Optredens zijn er van Frans Duijts, Buren van de Brandweer, Vieze Jack, Lamme Frans, PartyfrieX en DJ Hardy. De online kaartverkoop start vanavond 11 oktober om 19.11 uur via www.verbroederingsbal.nl. Kaarten kosten 15 euro.

Met de organisatie hebben ze dit jaar gekozen voor een professionelere uitstraling en nóg meer beleving. Dit doen ze met meer versiering in de nieuwe, 16 meter hoge tent en met een gigantische lichtshow op een nieuw podium. Voor het podium hebben ze dit jaar een professioneel bedrijf ingeschakeld, een primeur voor de organisatie.

Bestel je kaarten via www.verbroederingsbal.nl.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen.

– De vraag was: Hoe veel liter bier is er bij de laatste editie in 2019 gedronken op het Cranendoncks Verbroederingsbal?

– Het juiste antwoord op de vraag: 10.238 liter

De winnaars zijn: J. Vereggen en M. Smits 


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 1 november 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van het Cranendoncks Verbroederingsfestival. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.