Kop-staart botsing op Randweg Zuid in Nederweert

Nederweert – De hulpdiensten zijn donderdag rond 7.00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert.

Net voor de kruising met verkeerslichten bij de N266 had een kop-staart botsing plaatsgevonden waarbij twee auto’s en een bestelbus bij betrokken waren. Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Nederweert naar Weert.

Een vrouw is ter plaatse medisch onderzocht in een ambulance, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een andere vrouw zou wel voor controle zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval.

Er werd een berger opgeroepen om de beschadigde voertuigen af te slepen. Omdat het ongeval in de ochtendspits had plaatsgevonden ontstond er ook verkeershinder op de provinciale weg.