Win laatste kaarten voor Paul de Leeuw op dinsdag 25 oktober in Munttheater

Winactie – Paul de Leeuw (de 60 jaar jonge God met artrose) overziet zijn leven, zingt oude liedjes die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben. En nog nooit live in het theater gezongen nummers.

Paul mijmert over zijn eerste-, grote- en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek … Snelle improvisaties, plat vermaak en oprechte ontroering liggen op de loer in deze show die bijna elke avond anders is. Paul de Leeuw is terug in het theater waar hij totaal zichzelf is en volgens velen zijn best.

Wil je kans maken op twee kaarten voor de voorstelling 60: we zien wel van Paul de Leeuw op dinsdag 25 oktober? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier én antwoord op onderstaande prijsvraag in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten!

Beantwoord de volgende vraag:

Hoe heet het bekendste typetje van Paul de Leeuw?

Meedoen kan t/m vrijdag 21 oktober 17.00 uur. De winnaar krijgt uiterlijk maandag 24 oktober persoonlijk bericht. Meer info & tickets:  https://www.munttheater.nl/agenda/paul-de-leeuw/