1200 kilometer reizen om Zuilen Kabinet te vernieuwen

Fotograaf: Martine Kiers

Recentelijk mochten ze bij Het Zuilen Kabinet een groep artiesten verwelkomen uit diverse Europese landen. Het bezoek van dit mooie gezelschap heeft geresulteerd in een kleurrijke vernieuwing van Het Zuilen Kabinet.

De artiesten bestonden uit: Komart (Polen), Onem (Italië), Mone (Duitsland), Nash (Zitterd) en de Belgen Bartkore, KRS, Derm en Philip Bosmans. Komart uit Polen had met zijn autootje een reis van 1200 kilometer afgelegd om van vrijdagavond tot maandagavond met een penseeltje zijn werk op een zuil te schilderen.

De zuilen onder de Boshoverbrug zijn populair in deze scene en veel artiesten willen heel graag uitgenodigd worden. En als ze geweest zijn willen ze ook Weert terug komen, vertelt Geert Loijen.

Hieronder een paar foto’s gemaakt door Martine Kiers. Het eindresultaat kun je zelf aanschouwen onder de Boshoverbrug.