Auto in vangrail na inhaalmanoeuvre op A2 bij Weert

Op de snelweg A2 bij Weert heeft zondag rond 17.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Nabij de toerit bij Kampershoek was een inhaalmanoeuvre misgegaan. Tijdens het inhalen kwam de auto in een slip terecht. Het voertuig botste vervolgens tegen de vangrail van het A2-viaduct over de Zuid-Willemsvaart. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De politie ondersteunde bij de afhandeling van het ongeval. Samen met een weginspecteur van Rijkswaterstaat werd er een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een korte file.

De bestuurder van de auto die in de vangrail terecht kwam is in de auto van de andere betrokken partij gestapt. Daarna is men doorgereden naar een veilige locatie voor de verdere afhandeling van het ongeval. De beschadigde auto is afgesleept door een berger.