Jeugdboorebroeëdspaar van V.V. de Schäöpkes

Algemeen Vastelaovendj WdGlab Weert Reageer 2 min. leestijd

Op ‘t Lemkesbâl van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud is afgelopen zaterdag 26 november het Jeugdboerenbruidspaar bekend gemaakt. Het bruidspaar van dit jaar is: Ryan Stultiens en Senna van der Putten.

Bruid

Het bruidje Senna woont aan de Nedermaaslaan en is een dochter van Marco van der Putten (Putje) en Kim van der Putten-Kessels. Senna is het zusje van Glenn en ze is 10 jaar oud. Ze vindt het heerlijk om uit te gaan eten en is een hele sociale meid en gaat er erg graag op uit. Zo gaat ze graag op zondagmiddag mee naar Café Vreug of Laat om daar te helpen. Ook shoppen is een grote hobby van haar. Ze studeert op Basisschool “Aan de Bron” in groep 6.

Bruidegom

De bruidegom Ryan is geboren aan de Kesselstraat en is 9 jaar. Hij is een zoon van Patrick Stultiens, ook wel de Meuge van Wieërt genoemd en Nicole Bongers. Als hij bij zijn moeder is woont hij, samen met haar en zijn bonusvader Niels van Rooij, bonuszus Ylana en het op komst zijnde halfbroertje op Keent/Moesel. Wanneer hij bij zijn vader is woont hij, samen met hem en zijn bonusmoeder Jerney Stultiens-Verheijden op de Oelemarkt boven Café Vreug of Laat, waar zijn vader en bonusmoeder de eigenaren van zijn. Ryan voetbalt bij MMC Moesel. Hij vindt het super leuk om te darten en te biljarten. In de zomer kun je hem in het zwembad vinden want hij is een echte waterrat.

Feest

Op 4 februari 2023 zullen ze in de onecht worden verbonden door de jeugdprins. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit feest te komen vieren. De avond begint om 19.11 uur en duurt tot 23.00 uur. Dit alles zal plaats vinden in Gemeenschapshuis Groenewoud, Kesselstraat 28. De entree is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie