Kom proefdraaien bij Nyrstar in Budel-Dorplein

Algemeen Cranendonck Economie Spotlight 1 reactie 2 min. leestijd

Budel-Dorplein – Kom nu proefdraaien bij Nyrstar Budel-Dorplein! Tempo-Team organiseert in samenwerking met Nyrstar een banenmarkt op dinsdag 22 en woensdag 23 november. Loop jij de deur uit met een nieuwe baan?!

Nyrstar Budel

Nyrstar Budel maakt deel uit van de wereldwijde multimetalengroep Nyrstar, met een marktleiderspositie in zink en lood. In Budel-Dorplein ligt een van de smelters, in de omgeving ook wel bekend als “de Zink”, waarin ruim 450 medewerkers iedere dag zorgen voor de productie van een uitzonderlijk hoge kwaliteit zink. En dat al sinds 1892! Nyrstar Budel is een unieke werkgever, want zij zijn de enige zinkproducent in Nederland.

Wie is welkom?

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe, uitdagende baan is van harte welkom! Heb jij ervaring als productiemedewerker, operator of monteur, dan is dat mooi meegenomen. Nog geen ervaring? Ook dan ben je van harte welkom. Kom proefdraaien! Met een presentatie, speeddates met je toekomstige collega’s én een kijkje op een van de afdelingen waarop jij graag aan de slag zou willen gaan! 

Waar en wanneer is de banenmarkt?

Je bent welkom op dinsdag 22 november van 18:00 tot 21:00 uur of op woensdag 23 november van 09.00 tot 12.00 uur. Nyrstar Budel is gelegen aan de Hoofdstraat 1 in Budel-Dorplein. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Tempo-Team neemt dan contact met je op om je aanmelding te bevestigen. Natuurlijk zorgen zij er ook voor dat er een kopje koffie voor je klaarstaat op misschien wel je nieuwe werkplek!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie