Bici Barista sluit winkel in Nederweert om passie achterna te gaan

Nederweert – Zes jaar geleden startten Roy en Patricia met hun mobiele koffiebar Bici Barista. Hun grote droom kwam uit. Ze stonden op toffe festivals en diverse andere mooie locaties om voor alle bezoekers heerlijke koffie te schenken.

Bici Barista in Nederweert

Drie jaar geleden openden ze hun winkel in Nederweert, waarmee ze een vaste locatie kregen. Hier kon je niet alleen terecht voor een goeie kop koffie en een lekker hapje, maar ook voor de enige echte Bici Barista koffiebonen. 

Helaas bleef er hierdoor minder tijd over voor waar hun hart écht ligt: op de mooiste locaties staan met hun mobiele koffiebar. Daarom hebben ze besloten om hun winkel in Nederweert per 24 december 2022 om 16.00 uur te sluiten.

Webshop

Geen paniek! De Bici Barista koffiebonen zijn nog steeds te koop via de webshop bicibarista.nl. Op deze site kun je ook terecht voor de aanschaf en het onderhoud van koffieapparaten.

Mobiele koffiebar

Roy en Patricia willen alle gasten en leveranciers bedanken en zien je graag terug op een van de evenementen waar ze aanwezig zijn met hun mobiele koffiebar. Ze laten je via Instagram of Facebook weten waar je hen kunt vinden.