Speurneuzenmarkt in Nederweert maakt zich op voor tweede editie

Nederweert – Na een meer dan geslaagde eerste wintereditie van de Speurneuzenmarkt gaat de markt door naar de tweede editie op zondag 20 november 2022. Voor de tweede keer op rij kan de Speurneuzenmarkt twee hallen vol tweedehands spullen aanbieden.

Geen paardensportspullen deze keer, maar wel serviesgoed, kleding, klein meubilair, potten en pannen, woningdecoratie, speelgoed, sieraden en nog veel meer. Van 9.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom om over de goed gevulde markt te struinen. De entree bedraagt € 1,- per persoon (tot 12 jaar gratis) en de koffie staat klaar. De Speurneuzenmarkt vindt plaats in Manege de Kraal, op Budschop 32 in Nederweert.

Voor iedere beurs

De markt is in deze tijden extra welkom. Prijzen in de winkels gaan omhoog, maar budgetten juist omlaag. Ook Sinterklaas en zijn hulpsinten kunnen niet altijd het nieuwste en duurste betalen, dus weten zij steeds vaker de weg naar rommelmarkten te vinden. Er wordt voor ieder wat wils aangeboden, voor iedere beurs.

Toevallig heeft brasserie Vrienden van de Peel in Ospel ook een Cadeautjesmarkt gepland staan, van 11.00 tot 17.00 uur – ideaal om te combineren met de Speurneuzenmarkt. Scoor de beste cadeaus voor in de schoen, bij de open haard of onder de kerstboom.

Ga voor meer informatie naar www.speurneuzenmarkt.nl.