De Doospelse Aod Prînse winnen liedjesavond

De Doospelse Aod Prînse hebben zaterdagavond de liedjesavond in Ospel gewonnen. Zowel bij de jury als publieksjury kwam “Alles pieptj en alles kraaktj” als winnaar uit de bus.

Het liedje is geschreven door Bas Poels en Peter Francot (Pier & Stuf) zorgde voor de melodie. Een tweede plek was er voor Dao Geuns en Van kwaod tot ergernis werd derde.

Vooraf werd er bij de jeugd gestreden om de jeugdschlager van dit seizoen. Deze werd uiteindelijk gewonnen door het groepje Dans mèr met het liedje: “De dansmarietjes van de Vlik”.  Een tweede plek was er voor Blitz, Flash werd derde en 2 x Niks vierde. 

Dankwoord

Een speciale vermelding nog voor Rick van Hulsen die buiten mededinging een eigen geschreven liedje op de buhne bracht. En waar in grote steden menig liedjeskonkoer niet door is gegaan wegens gebrek aan deelnemers, kunnen de Vlikkstaekers nog jaren vooruit! 

Een speciaal woord van dank aan Oze Hoempa, die op zeer korte tijd het toch weer voor elkaar hebben gekregen om de liedjes in te studeren. De schlagers zullen in het weekend van 25 en 26 november weer te horen zijn, want dan worden de nieuwe hoogheden van de Vlikkestaekers uitgeroepen.