DiDi Fashion Outlet verplaatst, maar blijft op de Nieuwe Markt

Na een half jaar proefdraaien is DiDi Fashion Outlet verhuisd naar een ander pand, wederom op de Nieuwe Markt. Het pand is iets kleiner, maar nog altijd groot genoeg om de succesvolle outletformule voort te zetten.

Tot voor kort was de Fashion Outlet gevestigd in het pand op de hoek van de Nieuwe Markt, maar het bestaande huurcontract liep af en er was ook een andere kledingketen geïnteresseerd in de betreffende locatie. In goed overleg met de pandeigenaar is daarom besloten te verhuizen naar de nieuwe locatie: direct naast de winkel van T-Mobile, nog altijd op de Nieuwe Markt dus.

Fashion Outlet

In de Fashion Outlet worden verschillende leuke damesmerken verkocht, zoals DIDI, Yesta, Street One en s.Oliver. De collectie loopt van maat 34 t/m 54, zodat er voor iedereen altijd wel iets leuks tussenzit. Het hele jaar door lopen de kortingen op tot wel 70%. Dit betekent dat de prijzen van de kledingstukken tussen de € 5,- en € 35,- liggen.

De outlet is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Nieuwe pandvulling is al gevonden

Het pand waarin de Fashion Outlet tot voor kort gevestigd was staat nu tijdelijk leeg, maar er is al een nieuwe invulling gevonden. MS Mode zal van de Langstraat gaan verhuizen naar het pand op de hoek van de Nieuwe Markt.