Inspiratiesessie: ‘Mijn geluk met Positieve Gezondheid’ in Heythuysen

Algemeen Leudal Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Heythuysen – Bij Positieve Gezondheid gaat de aandacht niet uit naar een ziekte, maar naar een betekenisvol leven. Vertrouwen op je eigen kracht, kijken naar wat wél kan en weten wat je leven kleur geeft. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor het belang van een gezonde leefstijl. Tijdens de inspiratiesessie op 22 november bij Bibliocenter Heythuysen geeft Mirjam van der Meij uitleg over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid om er vervolgens zelf mee aan de slag te kunnen. 

De sessie start met een inleiding over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, over wat dit inhoudt en hoe je het kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Mirjam gebruikt hiervoor een ‘spinnenweb’. Het is een gespreksmodel dat mede is ontwikkeld door de grondlegger Machteld Huber. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere mentaal welbevinden, kwaliteit van leven en zingeving.

Mirjam gunt iedereen een gemakkelijker en gelukkig leven. Je kunt daar zelf veel aan doen en dat wil ze je graag leren. Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid biedt hiervoor stevige handvatten.

Over Mirjam van der Meij

Mirjam van der Meij is holistisch/integraal coach, professioneel trainer en spreker én Beeldend Kunstenaar. Ook is het mogelijk om bij Mirjam gratis mee te doen met de wandelcursus: ‘Wandel Jezelf Positief Gezond’. Meer informatie hierover ontvang je tijdens de bijeenkomst.   

Aanmelden

Deze bijeenkomst vindt plaats bij Bibliocenter Heythuysen van 19.30 tot 21.00 uur. De avond is gratis te bezoeken. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/positieve-gezondheid

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie