Dit zijn de leukste adresjes voor de Sint in Weert

Algemeen Weert Winkelen Reageer 5 min. leestijd

Hij komt, hij komt volgende week zondag aan in Weert! En dus wordt het tijd voor alle hulpsinterklazen uit de regio om inkopen te doen. Maar waar kan de Sint nu het beste terecht in de stad? En wat hebben ze daar klaarliggen voor de kinderen uit Weert?

(ON)gewone cadeautjes

Dé winkel bij uitstek voor bijzondere sinterklaascadeaus is (ON)gewoon baby & kids in de Maasstraat. Hier vindt de Sint kleding, speelgoed en meubels die nét even anders dan anders zijn. Duurzaam, van hoge kwaliteit en ontzettend leuk! En wist je al dat de Sint bij (ON)gewoon veel items kan laten personaliseren? Zo kan hij elk kind een hartstikke uniek cadeau geven!

Eigenaresse Rina: “Wij kijken zoals ieder jaar uit naar de feestdagen, maar dit jaar net ietsje meer. In november vieren wij namelijk ons 5-jarig bestaan en verrassen wij de klanten met een cadeautje. Kom dus zeker naar de winkel voor een origineel cadeau, een toffe nieuwe outfit of dat ene coole spel. Net even anders, lekker (ON)gewoon!”

Bij (ON)gewoon bereiden ze zich graag goed voor op de sinterklaastijd. Daarom organiseerden ze 30 oktober al een speciale shopdag waarop alle hulpsinterklazen de cadeautjes van het duurzame merk JANOD met 20% konden inkopen. En 5 november is er nog zo’ n dag! Van 10.00 uur tot 17.00 uur kun je terecht in de Maasstraat. Ook voor cadeautjes van andere gave merken natuurlijk!

Echt HEMA

Tijdens een rondje door de Weerter binnenstad kan een bezoekje aan HEMA natuurlijk niet ontbreken. Wat vind je immers niét bij het warenhuis? Vooral voor baby’s en kleine kinderen kan de Sint prima slagen op de Nieuwe Markt in Weert.

Hulppietjes scoren bij HEMA een prachtig groen of roze pietenpak en mocht de Sint nog een jute zak nodig hebben voor alle cadeautjes die hij in Weert vindt, dan is hij bij de HEMA ook aan het juiste adres.

Ouders die met hun kroost inspiratie gaan opdoen in de stad kunnen even lekker uitrusten in de lunchroom van HEMA. Vanaf het moment dat de Sint in het land is maken kinderen met de kleurplaat die ze bij een smikkelmenu krijgen ook nog eens kans op hele leuke prijzen!

Speelgoed in de supermarkt

Ook de Sint moet natuurlijk regelmatig boodschappen doen, dus waarom niet meteen wat cadeautjes in de zak mee naar huis nemen? Dat denken ze ook bij zowel de Lidl als de Aldi. Daar vind je momenteel hele leuke en betaalbare cadeautjes voor vrijwel elke leeftijd. Van werkbankjes of poppenhuizen tot kleurboeken, kleisets en natuurlijk houten of plastic speelgoedwinkels in allerlei formaten. Voor de kleine Weerter ondernemers in spe een echte uitkomst!

Klassiekers

Kinderen of ouders die groot fan zijn van bepaalde merken weten de Sint vast de weg te wijzen naar de speelgoedwinkels in Weert met de echte klassiekers: Intertoys en Toys & Seasons. Van interactief babyspeelgoed tot indrukwekkende LEGO-bouwwerken: ze hebben het allemaal. Via de Facebook-pagina van Toys & Seasons komen regelmatig nieuwe items voorbij en in het (digitale) speelgoedboek van Intertoys vindt de Sint speelgoedtips voor elke leeftijd!

Schoencadeautjes

Natuurlijk kan de Sint, zeker voor kleine schoencadeautjes, ook terecht bij de vele budgetwinkels die Weert rijk is: Action, Big Bazar, Wibra of Zeeman bijvoorbeeld. Hier vind je eindeloos veel leuke puzzels, poppen, auto’s en knutselspullen. Zelfs bij het inkopen van zijn dagelijkse verzorgingsproducten kan de Sint wat cadeautjes meenemen, want ook bij Kruidvat leggen ze regelmatig leuk speelgoed in de schappen. En dat voor een mooi prijsje!

Waar de Sint vast ook goed kan slagen met een beperkt budget is in de Sponsorwinkel. Er is immers vaak helemaal niets mis met tweedehands speelgoed. Sterker zelfs: het draagt bij aan een betere wereld, zonder onnodig veel afval. Dé manier om de volgende generatie alvast het goede voorbeeld te geven en te laten zien dat nieuw niet altijd beter is.

Meer tips voor de Sint

Ongetwijfeld weten de opmerkzame hulpsinterklazen en -pieten uit de buurt nog veel meer leuke adresjes te vinden in Weert en omstreken. Heb jij een bijzonder goede tip voor de Sint? Stuur hem naar de redactie via [email protected]!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie