Dodenherdenking op Britse Militaire begraafplaats in Nederweert

Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd
Foto via: Stichting Adoptiegraven Nederweert War Cemetery

De Stichting Adoptiegraven Nederweert nodigt iedereen uit voor de jaarlijkse Dodenherdenking op de Britse Militaire begraafplaats in Nederweert. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 12 november 2022 en begint om 15.00 uur. 

De herdenking zal worden geleid door bestuurslid van de stichting, dhr. Peter William Schreuders. Bij slechte weersomstandigheden wordt er uitgeweken naar het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Je bent van harte uitgenodigd deze plechtigheid bij te wonen. Het programma bestaat uit diverse toespraken, kransleggingen en muzikale begeleiding. Na afloop ben je welkom voor een kop koffie of thee in het gemeentehuis van Nederweert.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 12 november 2022
  • Aanvang: 14.30 uur ontvangst gasten, 15.00 uur aanvang herdenkingsplechtigheid
  • Locatie: Britse Militaire begraafplaats Nederweert
  • Organisator: Stichting Adoptiegraven Nederweert i.s.m. gemeente Nederweert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie