Is het te vroeg om de kerstboom op te tuigen?

Algemeen Weert 5 reacties 1 min. leestijd

De wintertijd is pas net ingegaan, de Sint is nog niet in het land en toch duikt er al op diverse plekken kerstversiering op. Te vroeg, of niet?

Voor inwoners die regelmatig over de Roermondseweg rijden is het wellicht zelfs een jaarlijks dingetje: het moment waarop de enorme kerstboom bij de Intratuin opgetuigd wordt. Het ziet er wel gezellig uit nu het zo vroeg donker wordt, maar toch is niet iedereen even enthousiast over de vroege intrede van al die kerstdecoratie.

Al vanaf medio oktober is de kerstshow in het bekende tuincentrum te bekijken en kunnen bezoekers zich laten inspireren door de nieuwste kersttrends. Ook andere winkels beginnen inmiddels aardig vol te lopen met kerstversiering in allerlei soorten en maten en zelfs op de radio komt zo nu en dan al een kerstklassieker voorbij. Gezellig? Daar zijn de meningen over verdeeld. Hoe zit dat in Weert?

Wanneer tuig jij de kerstboom op?


Bekijk je dit bericht via de app en wil je de poll invullen? Klik dan hier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties